Poleg izdelave spletnih strani ali trgovin, vam lahko ponudimo še vrsto dodatnih ali spremljajočih storitev. Naše vodilo je, da vam čim bolj olajšamo delo.

Registracija domen in spletno gostovanje

Ko se odločite za spletno stran ali trgovino, potrebujete še veljavno ime domene in gostovanje. Skupaj izberemo ustrezno ime, potem seveda preverimo, če je ime še prosto in izvedemo registracijo. Za vas lahko uredimo tudi gostovanje, da bo vaša aplikacija sploh lahko začela z delovanjem.

Slikanje

Grafično oblikovanje

Izgled strani, je prvi vtis, ki ga obiskovalec na strani dobi, zato je tako zelo pomemben in se zanj še prav posebej potrudimo.  Pri tem seveda upoštevamo vaše želje in pa CGP, če ga že imate. Sicer pa vam celostno grafično podobo lahko izdelamo tudi mi.

Priprava vsebin

Besedila so poleg izgleda, najpomembnejši element strani. Besedila morajo biti smotrno oblikovana, da so uporabnku kar najprijaznejša. Pri pripravi tekstov vam lahko pomagamo, lahko pa besedila preprosto prepustite nam.

Pisanje

Drawing(29)

Optimizacija

Optimizacija je proces, s katerim vplivamo na prikaz naše spletne strani visoko med rezultati v spletnih iskalnikih. Spletno stran vpišemo v najpomembnejše iskalnike. Predvsem moramo ponujati visoko kvalitetne in korektne informacije.

Analiza obiskov na strani

V urejevalniku vsebine je vključen hiter pregled obiskov na spletni strani ali trgovini. Za tiste, ki pa si želijo podrobnejše statistike pa ponujamo povezavo z naprednim analitičnim orodjem.

Marketing1

Marketing

Skrbeti moramo za obsoječe obiskovalce, pridobivati pa moramo tudi nove stranke. Na vašo željo lahko pripravimo vsebino prodajnih pisem in uredimo tudi e-mail marketing, ki je dobrodošla strategija pri širjenju trga. Poleg tega lahko poskrbimo za tudi za spletno oglaševanje, ki bo privabljalo še več potencialnih strank.

Vzdrževanje, podpora in administracija

Ko spletna aplikacija zaživi, vam seveda nudimo podporo pri vašem delu, opravljamo redne preglede strani, vaše spletno mesto vzdržujemo in posodabljamo ter dopolnjujemo platformo.

Drawing(30)

Razvoj

Razvoj

Kadar imate posebne želje, lahko razvijemo poljubne dodatke, ki bodo dopolnili vašo spletno stran in jo s tem naredili še boljšo in uspešnejšo. Tako boste lahko vedno korak pred konkurenco.