Spletna stran je ogledalo vašega podjetja,
ki zrcali vaše izdelke ali storitve celemu svetu,
zato ji posvetite vso svojo pozornost.

 

Izdelava spletnih strani

Danes so spletne strani za podjetje nujne, če se želi razvijati in rasti.
Splet je postal največji trg, ki podjetju lahko prinaša vedno nove stranke.

Spletne strani so orodje za predstravitev dejavnosti ali izdelkov. Delujejo vedno in povsod, brez prostorske ali časovne omejitve. Z njimi si zagotavljamo prepoznavost ter možnost, da nas najdejo nove stranke in izvedo kar največ o nas.

Zato ne odlašajte in si z našo pomočjo izdelajte svojo spletno stran, ki bo predstavljala prav vas. To je naložba v vašo prihodnost.

 

Preprosta pot do lastne spletne strani

Kavica1

Srečanje, pregled in analiza trga ter načrtovanje

Najprej se spoznamo in skupaj popijemo kavico. Potem prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem o spletni strani. Naredimo analizo trga in konkurenčnih podjetij. Pogovorimo se o obliki spletne strani, razporeditvi vsebine, začnemo pripravljati seznam ključnih besed. Prav tako se posvetujemo o gostovanju in registraciji domene.

Oblikovanje, razvoj in postavitev

Izberemo barve, pisavo, obliko in izdelamo osnutek predloge unikatne spletne strani, ki je prilagojena celostni grafični podobi vašega podjetja. Ko dodelamo obliko strani, se lotimo tehničnega dela. Sestavimo ustrezne komponente, razvijemo dodatke po vaših željah in jih medsebojno uskladimo. V tej fazi stran tudi dobro stestiramo in pripravimo za vnos vsebine.

Barvice

Pisalni stroj

Vnos vsebine in objava strani

Ko je vsebina pripravljena, se jo vnese  s preprostim urejevalnikom (CMS) na stran. Še enkrat preverimo izgled strani in vnešeno vsebino. Stran po vašem soglasju objavimo in vpišemo v spletne iskalnike.

Svetovanje in vzdrževanje

Tudi ko je stran objavljena, se naše sodelovanje nadaljuje. Če potrebujete pomoč ali nasvet, smo vam vedno na voljo preko telefona e-maila ali po dogovoru tudi osebno. Tako, da nikoli ne boste prepuščeni sami sebi.

Srecanje

 

Vse naše spletne strani imajo

Unikatno obliko

Prilagodljiv pogled (so primerne za vse naprave)

Samostojno urejanje(CMS)

Hitro izdelavo

Podporo po telefonu ali e-mailu